fbpx

Animatie video laten maken

Animatie video laten maken door middel van een duidelijke strategie

Wilt u een animatie video laten maken met focus op kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dat is precies de kracht van ons animatie bureau. Wij gaan voor u aan de slag met een duidelijke strategie en zorgen tegelijkertijd voor een gepersonaliseerde werkwijze. U staat centraal in het gehele proces! Wij streven naar optimale klanttevredenheid en hebben daarom een ‘no cure no pay’ beleid. Zodra de animatie volledig is afgerond en u 100% tevreden bent, hoeft u pas te betalen. Als u toch nog op- of aanmerkingen heeft is dit uiteraard geen enkel probleem. Wij werken met ongelimiteerde revisies en zijn altijd bereid om de animatie aan te passen. Stel nu uw eigen pakket samen!

Werkwijze bij animatie video laten maken

Een animatie video laten maken gaat volgens een duidelijke strategie. Allereerst wordt er een analyse gemaakt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat wij uw onderneming beter kunnen leren kennen. Hierin gaan wij in op de inhoudelijke boodschap van de animatie. Na dit gesprek wordt duidelijk hoe de inhoud en de opbouw van de animatie er ongeveer uit zal zien. In stap twee wordt er een eerste concept voorstel gemaakt. Zodra u dit heeft goedgekeurd, wordt de eerste hand gelegd aan uw persoonlijke animatie. Zo zullen wij de animatie gaan tekenen en daarna laten wij de beelden bewegen en mooi in elkaar overvloeien. Wilt u snel een animatie laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij streven erna om dit gehele proces in enkele werkdagen te hebben afgerond.

Animatie video laten maken

Laatste stappen bij een animatie video laten maken

Om een animatie filmpje te laten maken is er ook een storyboard nodig. Dit komt in stap 3 aan de orde. In deze stap koppelen wij de bewegende beelden aan de ingesproken voice-over. Zodra dit is afgerond wordt de video naar u opgestuurd. In stap 4 is het uw beurt en mag u feedback geven op de animatie video. Wij streven er naar om een animatie video te ontwerpen waar u 100% tevreden mee bent. Zodra u geen revisies meer heeft, betaalt u pas voor onze diensten. Wilt u ook een animatie video laten maken die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Neem direct contact met ons en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.