fbpx

Animatie filmpje maken

Animatie filmpje laten maken aansluitend op uw doelgroep

Wilt u een visueel verhaal vertellen die aansluit op uw doelgroep? Een animatie filmpje laten maken sluit hier naadloos op aan. Ons animatie bureau ontwikkelt animatie video’s die de kracht van uw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Met een animatievideo trekt u de aandacht van potentiële klanten. Tegenwoordig scrolt bijna iedereen gedachteloos op zijn/haar telefoon en een animatiefilmpje springt dan echt in het oog. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw verhaal bij uw klant blijft hangen. Een animatie filmpje laten maken zorgt er dus voor dat uw online identiteit een boost krijgt. Zet uw onderneming online in de schijnwerpers en vul uw gegevens in. Wij zullen u vrijblijvend een offerte toesturen.

Meerwaarde van een animatie filmpje laten maken

Een animatie video laten maken zorgt ervoor dat de boodschap beter blijft hangen bij uw doelgroep. Zodra een potentiële klant alleen een stukje tekst ziet, scrolt deze daar zo over heen. Hetzelfde geldt voor andere soorten content. Met een animatie filmpje kunt u echt een verhaal vertellen en een gevoel creëren die past bij uw bedrijf. Toch kan de prijs soms wel eens een drempel staan om daadwerkelijk de stap te zetten tot het laten maken van een animatie filmpje. Vanaf nu is dat verleden tijd want wij hanteren de laagste prijsgarantie voor animatie filmpjes. Vindt u een ander bedrijf die animatie filmpjes maakt voor een lagere prijs, dan krijgt u het animatie filmpje gratis! Wilt u profiteren van de laagste prijs garantie? Kies uw pakket uit en wij starten met het maken van een animatie filmpje.

Animatie filmpje maken

Werkwijze bij een animatie filmpje laten maken

Allereerst wordt er gestart met een grondige analyse zodat wij de inhoudelijke boodschap voor uw animatie helder hebben. Wist u dat u vrijblijvend een gesprek bij ons kunt inplannen? Hierdoor kunnen wij elkaar beter leren kennen en is er ruimte om al uw vragen te stellen. Vervolgens gaan wij in de tweede stap aan de slag met het tekenen van de animatie. Daarna is er een concept klaar en wordt er gestart met stap 3. Hierin wordt onder andere de voice-over gekoppeld aan de bewegend beelden. Wij streven er naar om stap 1 tot 3 binnen enkele werkdagen te hebben afgerond. In stap 4 is het woord aan u. Nu kunt u feedback geven op de animatie en zullen wij de animatie aanpassen totdat u 100% tevreden bent. Wilt u gebruik maken van ons ‘no cure no pay’ beleid? Neem contact met ons op!